Handelsbetingelser & Returpolitik

Forretningsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Basic Apparel. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Basic Apparel. 

 

Betaling

Basic Apparel modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Basic Apparel bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer

 

Levering

Vi leverer normalt dagen efter vi registrerer din indbetaling. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

 

Fragt

Basic Apparel tilbyder fri fragt på alle ordre over 500 DKK
Forsendelse til Europa: 2-5 arbejdsdage DKK 100,-
Forsendelse til USA: 6-9 arbejdsdage DKK 200,-
Forsendelse til resten af verden: 8-10 dage DKK 300,-

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Perideon regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. 

Returomkostningerne skal du selv afholde, medmindre du vil ombytte en varer til en anden.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre.

Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Reklamation

Ved reklamationer skriv venligst en mail til tbh@basicapparel.dk - husk at tage billede af fejlen samt ordrenummer.

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Refundering

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Varebeløbet krediteres din konto indenfor 7 hverdage, efter modtagelse af pakken. Har du handlet med dankort eller andet kreditkort bliver beløbet tilbageført til din konto.

Pengene vil blive tilbagebetalt til samme kort, som er benyttet ved købet.

Har du handlet med gavekort, vil beløbet for de returnerede varer blive sat tilbage på dette gavekort. Hvis du har delbetalt din ordre med gavekort og anden betalingsmetode, vil gavekortet altid blive refunderet først og dernæst anden betalingsmetode.

Vil du gerne have udbetalt penge fra et gavekort, bedes du kontakte os på info@basicapparel.dk

Dankort: 1-7 bankdage

Mastercard og Visa: 7-26 bankdage

 

Klagemuligheder
Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte info@basicapparel.dk 

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf. nr og mailadresse.

Vi registrere og vidergiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@basicapparel.dk