THE PLASTIC BANK

VI STØTTER HVOR VI KAN

Vi har i år 2021 indgået et langvarigt samarbejde med The Plastic Bank, hvor vi har doneret $10.000 USD. Gennem dette år vil vi være med til at fjerne 20.000 kilo plastik fra havene.

ET BEDRE ALTERNATIV

Det er vigtigt for os at støtte velgørenhedsorganisationer og samarbejde med mennesker, der har den samme intention som vores egen. At mindske forbruget, tænke over spild og minimere affald og restvarer.

Vi håber at FMGC industrien vil begynde at tænke på unødvendigt overforbrug, hvordan vi kan genbruge materialer og hvordan vi kan omstrukturere processerne i værdikæden, ved implementering af flere ansvarlige initativer.

HVORFOR PLASTIC BANK?

Vi støtter Plastic Bank, som er en velgørenhedsorganisation, der er skaber sociale miljøer i de samfund, som har brug for det. Plastic Bank sørger helt konkret for, at få folk i arbejde, skabe sociale miljøer og samtidig samle plastik op fra verdenshavene.

Derudover genanvender Plastic Bank alt indsamlet plastik og genbruger det, i den globale forsyningskæde. Vi er MEGA stolte over vores samarbejde og vi er så glade for, at kunne støtte så vigtig en organisation.

Fortsætter udryddelsen af dyrelivet i verdenshavene, vil der ikke være nogle dyr tilbage i år 2050 - KOM NU. Lad os gøre en forskel!

ET TRIST SYN

Det her er Indonesien. Det er en af de størst belastede lande i verden, når det kommer til affald i verdenshavene.

Vidste du, at over 8 milliarder kilo plast forurener vores oceaner hvert år?

Gennem vores samarbejde med Plastic Bank omdanner vi plast til en økonomisk ressource. Derfor bestræber vi os på, at rydde op i plastaffald og omdanne det til en økonomisk ressource i form af at skabe sociale miljøer, genbruge plastikken til produkter og inspirere andre.

DE SEJESTE MENNESKER

Vi har stor respekt for de mennesker, der i forvejen ikke har det nemt, men alligevel gør så meget for havet. Tak.

De strande, hvor der mangler affaldsinfrastruktur, er de mest påvirkede i verden. De engang uberørte strande er nu fuldstændigt dækket af skrald.

Derfor vil vi være med til at sikre, at Basic Apparel kommer med løsninger og ikke bidrager yderligere til dette globale problem.


…

HVORDAN FUNGERER DET?


Plastic Bank holder begivenheder rundt omkring i verden, hvor man sammen samler plastik op fra havene og alle kan deltage.

Ved at deltage i disse begivenheder får man $2 for hvert kilo plastik man samler op fra havene.

Der skabes altså både socialt samvær, arbejdspladser til dem der har behov for det og så fjerner man i fællesskab vores plastik op fra havene.

Herefter genbruger Plastic Bank alt den indsamlet plastik til "Social Plast", som bliver genindført i den globale forsyningskæde.

“ Alle kan deltage i Plastic Banks sociale programmer. For hvert kilo plastik de deltagende samler, tjener de $2 USD ”